Latvijā ieradīsies Starptautiskās Blondīņu asociācijas dalībnieces (7)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgā ieradīsies vairākas Starptautiskās Blondīņu asociācijas dalībnieces, lai piedalītos Rīgā gaidāmajā Latvijas Blondīņu asociācijas organizētajā festivālā "Go Blonde", informēja Starptautiskās Blondīņu asociācijas priekšsēdētāja Olga Uskova.

Uz Rīgā notiekošo festivālu ieradīsies Starptautiskās Blondīņu asociācijas priekšsēdētāja Olga Uskova, Bulgārijas Blondīņu asociācijas priekšsēdētāja Svetlana Maimarova, "Pasaules Mini blondīne 2009" Lina Jotova un "Pasaules Mini blondīns 2009" Ņikita Georgijevs.

Īpašie viesi uz Rīgu atvedīs sev līdzi apsveikuma rakstu, ko parakstījušas pasaules blondīnes un kas veltīts visām Latvijas blondīnēm un personīgi Marikai Ģedertei, kura ir Latvijas blondīņu biroja priekšsēdētāja.

Starptautiskā Blondīņu asociācija darbojas pasaulē jau piecus gadus, apvienojot tūkstošiem meiteņu visā pasaulē ar lozungu "Padarīsim mūsu pasauli gaišāku!".

"Go Blonde" festivāls Rīgā notiks 28. un 29. maijā.

Festivāla laikā Rīgā tiks piedāvāti dažādi pasākumi - tematiskā ballīte "Džezā tikai meitenes", Merilinas Monro līdzinieču konkurss Rīgas Motormuzejā, blondīņu parāde un šovs Doma laukumā, "Pink Lounge", "Blondo dīvu" koncerts un noslēdzošais pasākums "Pink Party" nakts klubā "Godvil".

Latvijas Blondīņu asociācijas galvenais mērķis ir labdarības veicināšana. Tādēļ īpaši "Go Blonde" festivālam tiks radīti unikāli krekliņi, un daļa no to pārdošanā iegūtajiem līdzekļiem tiks veltīta labdarības projektu atbalstam.

Pērn Rīgā notikusī blondīņu parāde guva plašu pasaules mediju uzmanību, palīdzot Latvijai nokļūt vadošajos ziņu kanālos ar pozitīvu vēstījumu, ka Latvija ir atradusi veidu, kā cīnīties ar krīzi, stāstīja asociācijas prezidente.

Ar festivāla "Go Blonde" šā gada programmu ir iespējams iepazīties speciāli pasākumam izveidotajā mājaslapā "www.goblonde.lv".

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu