Ibiza sporta universāls ar "melnu muti" (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Seat

Volkswagen koncerna uzņēmumi, kas ražo plaša patēriņa automobiļus, GTI saietā pie Vertera ezera Austrijā izrādīs savus īpašos izstrādājumus.

Bentley, Lamborghini, Porsche un Bugatti nevar uzskatīt par plaša patēriņa auto ražotājiem un tie neko speciālu sanāksmei negatavo, turpretim VW, Seat, Škoda un Audi tādi ir (lai arī cenu līmeņi viņu starpā atšķiras), un tie tad arī uzstāsies ikgadējā GTI saietā, kurš pulcē vairāk nekā simts tūkstošus vienkāršo autobraucēju.

Jau rakstījām, ka Vertera ezera krastā Audi nogādās virkni speciāli stilizētu A1 automobiļu, bet Škoda demonstrēs vēl agresīvāka izskata Fabia RS+ un Octavia RS+. Tikmēr kļuvis zināms, ka uz VW koncerna automobiļu fanu saietu brauks arī pats Volkswagen, kas par godu šim sarīkojumam sadarbībā ar sporta preču ražotāju Adidas ir sagatavojis īpašu Golf GTI.

Malā nestāvēs arī VW grupas Spānijas uzņēmums Seat, kurš uz Austriju vedīs divas īpašas Ibiza ST universāla modifikācijas. Viens no automobiļiem izgatavots, izmantojot firmas piedāvātos tūninga aksesuārus, bet otrs ieguvis konceptautomobiļa Bocanegra (no spāņu valodas - melna mute) ārējā dizaina iezīmes. Tam būs melna radiatora reste un gaisa savācējs, melni spoguļu korpusi, tonēti priekšējie lukturi, stikla jumts un krietni vien sportiskāks interjers.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu