Deputāti ziedo "Paēdušai Latvijai" (8)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Saeimas deputāti un darbinieki sarūpējuši ziedojumus projektam „Paēdušai Latvijai”. Kopumā parlamentārieši sarūpējuši apmēram 600 kilogramu dažādu pārtikas produktu, portāls TVNET uzzināja Saeimā.

„Esmu pārliecināts, ka sarūpētie ziedojumi nonāks pie cilvēkiem, kuriem tie visvairāk nepieciešami,” uzsvēra Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze. 

„Ziedot.lv” valdes priekšsēdētāja Rūta Dimanta informēja, ka pārtika jau šonedēļ nonāks pie ģimenēm ar bērniem, kuras krīzes ietekmē ir palikušas bez iztikas līdzekļiem.

„Šobrīd daudzi cilvēki nevar atrast darbu, un ne jau tāpēc, ka būtu slinki vai to negribētu. Tas ir simboliski, ka arī Saeimas deputāti un darbinieki ir gatavi atsaukties šādām iniciatīvām,” sacīja Dimanta.

 Pārtikas pakas sarūpēja Saeimas deputāti no Tautas partijas frakcijas, Zaļo un Zemnieku savienības frakcijas, partijas „Jaunais laiks” frakcijas, Latvijas Pirmās partijas un partijas „Latvijas ceļš” frakcijas, partijas „Pilsoniskās savienības” frakcijas, kā arī parlamenta darbinieki.

 Ziedojumā ir iekļauti putraimi, rīsi, griķi, auzu pārslas, pelēkie zirņi, makaroni, milti, eļļa. Tāpat ģimenes saņems tēju un kafiju, medu un ievārījumu, cukuru un citus pārtikas produktus.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu