Pirms nāves pārdod reklāmas vietu uz pelnu urnas (3)

LETA/AP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Flickr/Fuzzy Gerdes

Kāds amerikānis, kuram atlicis dzīvot vien pāris mēnešus, pārdod reklāmas vietu uz savas pelnu urnas, lai segtu kremēšanas izdevumus.

Ārsti diagnosticējuši Āronam Džeimsonam resnās zarnas vēzi un paziņojuši, ka viņam atlicis dzīvot tikai dažus mēnešus. Vēloties atvieglot savas sievas Kristinas ciešanas un rūpes, vīrietis nolēmis samaksāt par savu kremēšanu vēl pirms nāves.

Lai īstenotu plānu, viņš nolēmis pārdot reklāmas laukumus uz divām pelnu urnām - viena glabāsies pie vecākiem, bet otra pie viņa sievas. "Tagad esmu uz citas ķīmijterapijas," atklājis Džeimsons. "Ja tā dos kādu rezultātu, man ir vēl aptuveni deviņi mēneši. Ja nē - trīs. Tā nu es cenšos tikt uz balli, pārdod reklāmu."

Ārona draugi un sieva apgalvo, ka iecere ir tipiska viņa humora izjūtai.

Vīrietis cer ar reklāmas laukumu pārdošanu iegūt 800 ASV dolārus (aptuveni 400 latus). Kāds Džeimsona draugs un restorāna īpašnieks jau nopircis reklāmas vietu par simts dolāriem (52 latiem). "Viņš tik ļoti rūpējas par savu sievu, un tagad viņa spēs to pārdzīvot," sacīja Dastins Remingtons, kuram pieder restorāns "Terese's Place". "Tā vienkārši bija lieliska izdevība, un es esmu laimīgs, ka varu piedalīties," paskaidroja Remingtons.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu