Seat parāda VW Sharan klonu (11)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Spāņu autoražotājs Seat prezentējis minivena Alhambra jaunāko versiju, kas tāpat kā līdz šim ir Volkswagen Sharan dvīņubrālis.

Seat Alhambra salīdzinājumā ar iepriekšējās paaudzes automobili ir kļuvis krietni lielāks - garumā minivens tagad sasniedz 4,85 metrus, kas ir par veseliem 22 centimetriem vairāk. Līdz ar to vairāk vietas ir ne tikai pasažieriem (Seat apgalvo, ka trešajā sēdekļu rindā ērti jutīsies pat pieauguši cilvēki), bet arī kravas novietošanai - nolaižot visus sēdekļus, kravas telpas kopējais tilpums sasniedz 2297 litrus.

Zem glītā ārējā apvalka slēpjas Volkswagen koncerna tehnoloģijas. Dzinēju klāsts gan nav plašs, tomēr tas spēs apmierināt visas vajadzības, turklāt patērējot ļoti maz degvielas.

Alhambra tiek piedāvāts ar trim dažādiem dzinējiem. No tiem divi ir 2 litru dīzeļdzinēji ar 140 un 170 zirgspēkiem, bet viens - benzīna motors ar 150 ZS. Seat apgalvo, ka Alhambra ar vājāko dīzeļdzinēju vidēji patērēs tikai 4,6 litrus degvielas uz 100 kilometriem.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu