Mozgis atgriezies bērnu slimnīcā attīstības un finanšu direktora amatā (14)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) bijušais valdes priekšsēdētājs Dzintars Mozgis atgriezies slimnīcā un turpmāk strādās attīstības un finanšu direktora amatā.

To apstiprināja BKUS sabiedrisko attiecību vadītāja Romēna Namniece.

Mozgis sarunā  bija mazrunīgs par saviem nākotnes plāniem jaunajā amatā, vien norādīja, ka pildīs slimnīcas valdes noteiktos uzdevumus.

Uz jautājumu par paša redzējumu attiecībā uz svarīgākajiem veicamajiem uzdevumiem viņš atbildēja: "Attīstīt slimnīcu. Saskaņā ar tās misiju un vīziju."

Jau vēstīts, ka Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas valdes priekšsēdētājs Dzintars Mozgis no amata atkāpās 19. februārī, par iemeslu minot veselības problēmas.

TV3 raidījums "Nekā personīga" iepriekš vēstīja, ka Mozgis no amata atkāpies ministrijas spiediena dēļ.

Veselības ministrijas sasauktajā dalībnieku sapulcē par Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas valdes priekšsēdētāja pienākumu izpildītāju tika izvēlēts līdzšinējais valdes loceklis un slimnīcas medicīnas direktors Andis Lācis.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu