Alfa Romeo izlaidīs mazizmēra rodsteru (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ikgadējā Pebble Beach Concours d'Elegance izstādē Kalifornijā, kas notiks augusta vidū, Alfa Romeo plāno prezentēt mazizmēra rodsteru 4C.

Itāļu markas modeļu klāstā tas iekārtosies zem idejiski līdzvērtīgā 8C Competizione un attiecīgi būs mazāks gan izmēros, gan arī pieticīgāks veiktspējas ziņā. Kā vēsta nīderlandiešu Autoblog.nl, mazajam rodsteram plānots uzstādīt 2 litru turbomotoru ar apmēram 250 zirgspēku jaudu. To caur aizmugurē iebūvētu  pārnesumkārbu novadīs aizmugurējiem riteņiem.

Alfa Romeo 4C pēc pirmizrādes augusta vidū plānots laist sērijveida ražošanā, tiesa gan, apjoms nebūs liels - tikai 5000 eksemplāru, no kuriem katrs maksās sākot ar 50 tūkstošiem eiro.

Var atzīmēt, ka 8C Competizione ir krietni vien ekskluzīvāks auto. Tas tika izlaists 500 eksemplāros ar kupejas virsbūvi un tikpat lielā skaitā kā rodsters. 8C ir uzstādīts 4,7 litru V8 motors ar 450 zirgspēkiem, bet cena attiecīgi svārstās no 165 līdz 185 tūkstošiem eiro. Tie gan ir rūpnīcas noteiktie skaitļi, jo patiesībā par automobiļiem prasa 190 līdz 230 tūkstošus eiro.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu