Azerbaidžānas prezidenta 11 gadus vecajam dēlam īpašumi 44 miljonu vērtībā (18)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Azerbaidžānas prezidenta Ilhama Alijeva dēls, 11 gadus vecais Heidars Alijevs, ir deviņu villu īpašnieks Dubaijas emirātā. Kā vēsta „The Washington Post”, aptuveni pirms gada uz mazā Heidara Alijeva vārda nopirkto piekrastē izvietoto savrupmāju kopvērtība ir aptuveni 44 miljoni ASV dolāru.

Tajā pašā laikā, kā raksta izdevums, Ilhama Alieva gada atalgojums prezidenta postenī ir 228 tūkstoši dolāru, ar kuriem nepietiktu pat nelielas mājiņas iegādei šajā elitārajā Apvienoto Arābu Emirātu nekustamā īpašuma zonā.

Azerbaidžānas prezidenta preses sekretārs Azers Gasimovs atsacījies pārspriest šo tematu. „Es negrasos sniegt nekādus komentārus,” paziņojis preses sekretārs.

Pēc izdevuma rīcībā esošās informācijas, Dubaijas nekustamo īpašumu departamenta reģistrā bez ierakstiem par deviņām Heidaram Alijevam piederošām savrupmājām ir ieraksti arī par Leilas un Arzu Alijevu nekustamajiem īpašumiem. Avīze atzīmē, ka Azerbaidžānas prezidentam ir divas meitas ar šādiem vārdiem un apmēram tādā pašā vecumā. Atbilstoši šiem datiem Azerbaidžānas prezidenta bērniem tikai Dubaijas emirātā pieder nekustamais īpašums aptuveni 75 miljonu ASV dolāru vērtībā.

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu