Pēdējā Pagani Zonda speciālversija (27)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Itāļu superauto ražotājs Pagani izlaidis īpašu Zonda Cinque versiju, kas iezīmēs modeļa Zonda dzīves cikla beigas, jo, kā zināms, itāļi intensīvi turpina jauna modeļa C9 izstrādi.

Pēdējā Zonda versija nodēvēta par Tricolore par godu Itālijas Gaisa spēku akrobātikas vienībai - Frecce Tricolori. Zilo oglekļa šķiedras un titāna automobili rotā Itālijas karoga krāsu līnijas, kas stiepjas no spicā purngala līdz pat aizmugurei. Tāpat starp unikālām atšķirības pazīmēm var minēt LED lukturus.

Tehniskā ziņā Tricolore neatšķiras no standarta Cinque - tam ir 7,3 litru V12 dzinējs ar 678 zirgspēkiem. Tas ir sajūgts ar sešu pakāpju sekvenciālo pārnesumkārbu un 100 km/h ļauj sasniegt 3,4 sekundēs, bet 200 km/h - 9,6 sekundēs. Maksimālais ātrums ir 350 km/h.

Tiek ziņots, ka Zonda Tricolore tiks uzbūvēta tikai vienā eksemplārā un tiks pārdota par ne mazāk kā 1,3 miljoniem eiro.

Komentāri (27)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu