Hopkinss nosoda pārlieku tievās modeles (8)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Britu aktieris Entonijs Hopkinss atzinis, ka viņam iedveš šausmas pārlieku kalsnās modeles un "ballīšu karalienes", kurām, pēc viņa domām, nav dvēseles.

"Mēs dzīvojam diezgan dīvainā laikā. Reiz es iegāju veikalā nopirkt savai sievai drēbes, un es gribēju, lai tās skaisti iesaiņo dāvināšanai. Un tur viņiem bija lielais plazmas televizors, kur pa mēli staigāja tās sievietes. Es nodomāju - "Dieviņ tētiņ, par ko mēs esam pārvērtušies? Šīs meitenes ir anorektiskas, staigā kā mašīnas, bez dvēseles!""

"Paskatoties uz modes žurnāliem vien, tu nodomā - "Kur mēs dzīvojam?" Tu paskaties uz sarkanajiem paklājiem, Perisu Hiltoni, uz visiem šiem cilvēkiem un nodomā - "Vai viņiem sirdī vispār kaut kas ir?" Tā ir kaut kāda masu paverdzināšana un fašisms. Androgīnija, cilvēku dvēseles androgīnija. Un man šķiet, ka cilvēki vairs nedomā. Bet varbūt es vienkārši esmu vecs," noteica 72 gadus vecais aktieris.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu