Vecs vīrs un viņa mīļā "vabolīte"

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SWNS/ScanPix

Sirsnīgs stāsts par cilvēku un viņa attiecībām ar auto nupat ienācies no Lielbritānijas. Tur agrāko spozmi atguvusi klasiskā Volkswagen Beetle jeb "vabolīte", kas kādas ģimenes īpašumā ir jau kopš 1956.gada.

Kā vēsta South West News Service, tumši zaļo "vabolīti" 1956.gadā iegādājās Džordžs Spongs no Vanstīdas Austrumlondonā. Uz šādu izvēli viņu pamudināja znots - vācu karavīrs, kurš 2. pasaules kara laikā bija nonācis gūstā, bet pēc kara beigām apmetās uz dzīvi Lielbritānijā.

Viņš Džordžu bija pārliecinājis, ka jāiegādājas vācu auto, taču sievastēvam bijis neērti to lietot. Jo īpaši tādēļ, ka Džordžs tolaik strādājis pie autoražotāja Morris Cars un uz darbu visbiežāk braucis ar savu motociklu. 

Darba gaitas Džordžs beidza 1964.gadā, un no tā laika "vabolīte" bija brāļadēla Džona Sponga rīcībā. Šobrīd 80 gadus vecais kungs automobilim ir atgriezis sākotnējo izskatu, un tas novērtējams mūsu fotostāstā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu