Diennakts laikā uz Latvijas ceļiem pieķerti desmit dzērājšoferi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti desmit pie stūres alkohola reibumā esoši autovadītāji, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgas reģionā diennakts laikā pieķerti pieci dzērājšoferi, Vidzemē - trīs, Kurzemē un Zemgalē - pa vienam, bet Latgalē policisti nav apstādinājuši nevienu alkohola reibumā esošu autovadītāju.

Piektdien uz Latvijas ceļiem policisti noformējuši arī 200 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk šādu protokolu - 54 - noformēti Vidzemes reģionā.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 522 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

Kā ziņots, diennakts laikā uz valsts autoceļiem reģistrēti 93 satiksmes negadījumi, 19 avārijās cietis kopskaitā 21 cilvēks, bet bojāgājušo nav.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu