Apskati Dzelzs vīra prātam neaptveramās dzirnavas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Katra slavenība izpaužas kā vien var – viens dzīvo dārgā muižā, cits krāj mašīnas, bet filmu “Dzelzs vīrs” un “Atriebēji” zvaigzne Roberts Daunijs jaunākais dzīvo Holandes stila dzirnavās. Lai arī aktierim pieder vairāki īpašumi, viņš ar ģimeni dodas uz dzirnavām, lai atgūtos no ikdienas rutīnas un saņemtu kārtīgu smieklu devu.

“Mēs vēlējāmies atrast tādu mājvietu, kuru neesam atskatījušies jau miljoniem reižu,” žurnālam Architectural Digest atklāj Roberts Daunijs jaunākais. Šo savdabīgo mājokli Hemptonā dzels vīrs iegādājās salīdzinoši nesen – 2016. gada vasarā un tur ar dizaineru palīdzību izveidoja visai ekstravagantu mājvietu.

Savādo vasarnīcu Dauniju ģimene atrada ar interjera dizaineru, Džo Neihema un Džefrija Fīldsa, palīdzību, kas aktierim un viņa ģimenei piemeklēja dzirnavas. Tās ir 19. gadsimtā būvētas vējdzirnavas, kuras laika gaitā pārveidotas par dzīvošanai piemērotu ēku, bet tās apkārtnē ierīkots elegants dārzs.

Līdz ko Dauniju ģimene iegādājās dzirnavas, interjera dizaineri Neihems un Fīlds uzsāka darbu pie ekscentriskā aktiera. Tikai sešu nedēļu laikā dizaineriem vajadzēja transformēt veclaicīgās dzirnavas par modernu un māksliniecisku ģimenes māju, kas apmierinātu Roberta, viņa sienas Sjūzenas vēlmes un vēl piepildītu aktiera bērnu, piecgadīgā dēla Ekstona un trīsgadīgās meitas Avrī, prasības.

Dizaineriem īsts izaicinājums bija baseina iekārtošana dzirnavu dārzā – tā vietā, lai būvētu iekštelpu baseinu, Neihems izbūvēja baseinu dārzā un papildināja to ar īpaši modernu nojumi.

Mājas iekštelpas Daunija mājās izceļas ar tās košajām krāsām un neierasto mēbeļu un dekoru kombinācijām. Dzelzs vīra interjerā ir apvienoti spilgtie un neitrālie toņi, rotaļīgas un modernas mēbeles, kuras rotā eklektiski dekori, bet savukārt tehnika, gadžeti un citi mūsdienu sīkumi ir diskrētā veidā iekļauti kopējā mājas interjerā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu