Raivis Dzintars vēlētājiem dāvinās paša sarakstītu grāmatu par savām gaitām (4)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK) priekšsēdētājs Raivis Dzintars iecerējis priekšvēlēšanu laikā tikties ar vēlētājiem dažādos Latvijas novados un dāvināt viņiem paša sarakstīto grāmatu.

Dzintara grāmatā "Dzīvot valstij" ir aprakstīti notikumi, kas saistīti ar viņa "sabiedriski aktīvās dzīves pirmsākumiem", kā arī turpmākām politiķa gaitām. Stāstījumā ietverti ne tikai notikumi, bet arī dažādas personības, liecina informācija VL-TB/LNNK mājaslapā.

Dzintars augustā plāno tikties ar vēlētājiem dažādos Latvijas novados, kā arī šo pasākumu laikā sola dāvināt grāmatas eksemplārus.

Grāmatas aprakstā Dzintars pauž, ka Latvijas nākotne ir krustcelēs, jo iespējami dažādi scenāriji - Latvija kā latviešu nācijas valsts vai lielkrievu imperiālistu kolonija. Tikai latviešu gudrība un disciplīna izšķiršot, kurš no šiem scenārijiem kļūs par īstenību. Grāmatā Dzintars aprakstījis dažādu lēmumu pieņemšanu.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu