Policija brīdina par viltotām Weekend Festival Baltic biļetēm

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

​Igaunijas Dienvidu prefektūra saņēmusi pirmos iesniegumus par viltotām Weekend Festival Baltic biļetēm, ziņo portāls postimees.ee. Policija atgādina: biļetes gan uz šo festivālu, gan citiem pasākumiem jāiegādājas tikai oficiālajās tirdzniecības vietās, citādi var sanākt pamatīga vilšanās.

Policija ziņo, ka nesen pie viņiem pēc palīdzības vērsies kāds cilvēks, kurš sociālajā tīklā "Facebook" bija publicējs ziņu, ka meklē biļetes uz festivālu Weekend Festival Baltic.

Pavisam drīz ar viņu sazinājās kāds ārzemju pilsonis, kurš par 100 eiro piedāvāja iegādāties biļeti. Cietušais biļeti nopircis un uzreiz devies uz maiņas punktu, lai samainītu to pret aproci, bet biļete izrādījās nederīga.

Igaunijas Policijas un robežsardzes pārvaldes pārstāvis Andress Sinimeri (Andres Sinimeri), norāda, ka, iegādājoties biļetes no neoficiāliem tirgotājiem, pircējiem nereti nākas vilties, un diemžēl Weekend Festival Baltic festivāls nav izņēmums.

Krāpšanās notiek ne vien ar biļetēm, bet arī ar pakalpojumiem, brīdina policija.

Sinimeri norāda, ka pērn policija saņēma iesniegumu no kāda festivāla apmeklētāja, kuram par aptuveni 2 kilometru garu braucienu ar velorikšu bija jāmaksā 230 eiro. 

Weekend Festival Baltic ir lielākais mūzikas festivāls Ziemeļeiropā, kurš ik gadu norisinās Pērnavā, Igaunijā.  Šogad festivāls norisināsies no 16. līdz 18.augustam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu