Busulis: ja vīrietis nemāk dejot - viņš ir tizls mīlnieks! (4)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TV 3 raidījumā “Slavenību padomu aģentūra” uzdeva jautājumu – “Man ļoti patīk dejot, bet manam draugam būšana uz deju plača ir tīrākais murgs. Viņam nepatīk dejot, un viņš saka, ka viņam tas arī nepadodas, jo viņam esot divas kreisās kājas. Un brīžos, kad aizeju dejot ar kādu citu, viņš ir bezgala dusmīgs un apvainojies. Nezinu, ko lai iesāk.” Uz šo jautājumu atbildi izmisušajai meitenei steidzās sniegt dziedātājs Intars Busulis un radio personība Kaspars Upacieris jeb UFO!

“Nu vienreiz jau var aiziet patizloties,” uzreiz apgalvo Intars Busulis, taču Ufo viņam nepiekrīt. No sākuma esot jānoskaidro viņa turīguma pakāpe. Ja tas ir “nekādais” tizlenis, tad jāmaina džeks.

Es arī pieļauju, ka viņš gultā ir tāds nekāds, ja viņš ir tizls dejotājs.

Šim apgalvojumam nepiekrīt Ufo. Viņš uzskata, ka pat vislielākais tizlenis gultā var pierādīt, ka ir “bomba”. Smejot abi turpina diskutēt, ka viss šajā gadsimtā tomēr ir par materiālo pasauli, tamdēļ ir jānoskaidro šā vīrieša materiālais stāvoklis.

Pilnu abu atbildi skaties rakstā video!

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu