Pēc neveiksmīga apdzīšanas manevra traģiska avārija uz Liepājas šosejas

Papildināts
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: aculiecinieks, Twitter

17.augusta rītā Jaunbērzes pagastā noticis smags ceļu satiksmes negadījums. Viens cilvēks gājis bojā, TVNET uzzināja Valsts policijā.

Policija informē, ka pēc plkst.9 Dobeles novadā, Jaunbērzes pagastā, Ašupes krustojumā, ceļa posmā Rīga (Skulte)-Liepāja 33. kilometrā notika smags ceļu satiksmes negadījums.

Pēc sākotnējās informācijas, vieglās automašīnas Volvo V70 vadītājs sāka priekšā braucošās vieglās automašīnas apdzīšanu un, iebraucot pretējā joslā, sadūrās ar pretī braucošo kravas automašīnu Volvo FH, kas veda cisternu ar degvielu.

Sadursmes rezultātā kravas automašīna nobrauca no ceļa. Bojā gāja vieglās automašīnas Volvo V70 vadītājs, savukārt kravas automašīnas vadītājs ir nogādāts slimnīcā.

Šobrīd notikuma vietā strādā policisti un regulē ceļu satiksmi, ceļš ir izbraucams pa vienu joslu.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā aģentūrai LETA teica, ka cilvēka atbrīvošanai no vieglās automašīnas glābēji izmantojuši hidrauliskos instrumentus.

Patlaban notiek organizatoriskie darbi, lai pārsūknētu degvielu no avarējušās kravas automašīnas, skaidroja dienestā.

Degvielas tirgotāja "Circle K" pārstāve Kate Nitina aģentūrai LETA apstiprināja, ka avārijā ir iesaistīts "Circle K" degvielas vedējs.

"Patlaban notikuma vietā strādā glābšanas dienesti, cik mums ir zināms, degvielas noplūde nav notikusi. Uzņēmums tuvākajā laikā izlems, vai avarējušo degvielas cisternu var transportēt, vai arī nepieciešams degvielu pārsūknēt citā cisternā," sacīja Nitina.

CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu