Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Pozas tieva "draudziņa" īpašniekiem (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Lūk, piecas pozas, ko iesaka seksologi, ja tev vai tavam draugam ir tievs dzimumloceklis. Patiesībā jau tas neko nemaina, vīrietis tāpat var būt labs mīlnieks, bet šajās pozās var spēcīgāk stimulēt partneri. 

"Cosmopolitan" apkopojis piecas pozas, kas der īpaši tieva dzimumlocekļa īpašniekiem!

1. Smalkais aprēķins

Ja dzimumloceklis ir tievs un garš, lūk, kā vajadzētu pamēģināt! Kad partnere ir apgūlusies uz vēdera, viņa nedaudz papleš kājas. Partneris uzguļas virsū un uzmanīgi ieiet partnerē. Tad partnere, lai pastiprinātu baudas sajūtu un partneris varētu kustēties komfortabli, lēni savirza kājas cieši kopā. 

2. Pievilkšanās spēks

Partnere nostājas pie gultas un atbalstās pret to ar rokām. Kājas tiek sakļautas cieši kopā. Partneris stāv tieši aizmugurē, ieiet viņā un piekļaujas cieši pie partneres gurniem. Ja partnere vēl sasprindzinās iekšējos muskuļus, - bauda abiem būs garantēta! 

3. Perfekts braucējs

Partnere apguļas uz muguras. Zem sievietes gurniem paliek spilvenu. Partnere paceļ kājas un tās sakrusto partnerim aiz galvas. Partneris nedaudz pavirzās uz priekšu, lai tiešākā kontaktā stimulētu sievietei priekšējo vagīnas sieniņu. Pareizs ritms šo pozu padarīs baudkāru ilgu laiku. 

4. Dubultais prieks

Partnere guļ uz muguras. Paceļ un sakrusto kājas sev priekšā. Partneris ieņem pozu uz ceļiem, sakļauj ceļgalus kopā. Partneres pēcpuse atrodas uz vīrieša gurniem. Seksa laikā viņš šādā pozā var glāstīt klitoru, kā arī spēlēties ar pirkstiem, tos ievietojot partnerē papildus vaginālajai stimulēšanai. 

5. Dubultās karotes

Partnere guļ uz sāniem, partneris cieši aiz viņas. Partnerē jau ir ievietots falla imitators jeb dildo. Partneris savu dzimumlocekli ievieto tam līdzās. Un te dāmu var uznest pilnīgās baudas virsotnēs, bet vīrietis sapratīs sava tievā dzimumlocekļa nenovērtējamo vērtību.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu