Mihails Hodorkovskis ir ceļā uz jauno ieslodzījuma vietu (11)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bijušais naftas kompānijas "Jukos" vadītājs Mihails Hodorkovskis un viņa līdzgaitnieks Platons Ļebedevs šodien ir pametuši Maskavas cietuma izolatoru "Matroskaja tjišina" un, acīmredzot, ir ceļā uz savu turpmāko soda izciešanas vietu. Par to ziņo radio stacija "Echo Moskvi".

Apsūdzēto advokāti no izolatora vadības uzzinājuši, ka šajā iestādē viņu klienti vairs neuzturas. Pagaidām nav zināms, kādā ieslodzījuma vietā abiem bijušajiem uzņēmējiem būs jāpavada turpmākie gadi. Oficiālās amatpersonas apgalvo, ka šīs ziņas notiesāto tuvinieki tuvākajā laikā saņemšot pa pastu. Iepriekš presē bija izskanējusi versija, ka Krievijas Ģenerālprokuratūra gatavojas izvirzīt Mihailam Hodorkovskim jaunas apsūdzības par naudas atmazgāšanu 7 miljardu ASV dolāru apmērā, tādēļ viņš, visticamāk, arī turpmāk atradīsies cietumā Maskavā. Pašreizējā informācija liecina, ka šīs prognozes tomēr nav piepildījušās.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu