Rīgas domnieki tikuši pie iespējas vakaros vērot pavedinošas meiteņu dejas (12)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vasaras izskaņā Rīgas domnieki ir tikuši pie iespējas vakaros vērot pavedinošas meiteņu dejas, jo tikai pārdesmit soļus no Rātsnama ir atvērts klubs "Flames", kura logā vakaros dejo meitenes.

Kā novērojām, jaunatvērtais nakts bārs klientu pievilināšanai vienu no skatlogiem ir atvēlējis meiteņu dejām. Kluba logā ir novietots striptīza stienis, ap kuru neizģērbjoties dejo meitenes - dažai tas sanāk pavedinoši, citas deja vairāk izskatās pēc neveiklas mīņāšanās. Rīgas domes Drošības un kārtības jautājumu komitejas priekšsēdētājs Andrejs Krastiņš (TP) uz jautājumu, kā viņš vērtē šāda iestādījuma atvēršanu pie paša Rātsnama, atbildēja, ka šāda kluba atvēršanu nav pamanījis, tāpēc atturēsies no komentāriem. Īpašu iebildumu pret šādas izklaides vietas atrašanos tikai dažu soļu attālumā no Rātsnama nebija arī Latvijas Pirmās partijas (LPP) Rīgas domes frakcijai, kuras pārstāvis Juris Lujāns iepriekš nolika Rīgas domnieka mandātu, protestējot pret seksuālo minoritāšu gājiena saskaņošanu, kas esot grāvis ģimenes vērtības. LPP frakcijas priekšsēdētājs Jānis Zaržeckis aģentūrai LETA sacīja, ka viņš neesot redzējis naktskluba logos dejojošas sievietes, taču LPP frakcijas vadītājam neesot iebildumu, "ja vien meitenes nedejo pilnīgi kailas". "Mēs būtu sevišķi priecīgi, ja šis meitenes dejotu tautas dejas," jokoja LPP frakcijas priekšsēdētājs. Kā ziņots, pēdējā laikā dažādas sabiedriskās organizācijas ir paudušas bažas, ka Rīga var iegūt seksa tūrisma pilsētas tēlu, savukārt par tūristu piesaisti atbildīgās organizācijas šādas bažas uzskata par nepamatotām. Satiksmes ministrs Ainārs Šlesers (LPP) gan ir aicinājis no lidostas "Rīga" teritorijas aizvākt seksuālo pakalpojumu reklāmas, jo tās, pēc ministra domām, propagandē Latviju kā seksa tūrisma zemi.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu