"Domenikss" apgrozījums pirmajā pusgadā sasniedzis 12,5 miljonus latu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Domenikss" grupas uzņēmumu apgrozījums šā gada pirmajos sešos mēnešos sasniedzis 12,5 miljonus latu, kas salīdzinājumā ar 2004.gada pirmo pusgadu ir par 72% vairāk, tādējādi apliecinot, ka "Domenikss" grupas uzņēmumi turpina dinamisku attīstību Latvijas tirgū.

SIA "Domenikss" direktore Benita Sadauska norāda, ka "Domenikss" grupas uzņēmumu finanšu rezultātu pamatā ir veiksmīgi izstrādāta un realizēta attīstības stratēģija, kā arī pārdomātas investīcijas vairāku gadu garumā.

"Neapšaubāmi liela loma uzņēmumu izaugsmē ir profesionāliem un kvalificētiem speciālistiem, kas ikdienā apkalpo klientus un pārstāv uzņēmumu," atzīmē Sadauska, papildinot, ka "darbinieku apmācībai tiek veltīta īpaša uzmanība, un ik gadus paredzēts noteikts budžets. Šogad darbinieku mācībās kopumā plānots ieguldīt gandrīz 90 tūkstošus latu."

Viens no būtiskākajiem veikumiem šajā pusgadā ir SIA "Domenikss" jūnijā iegūtais kvalitātes vadības sistēmas sertifikāts ISO 9001:2000. Sertifikāta iegūšanas pamatā bija klientu prasību izpilde un uzņēmuma iekšējās kvalitātes politikas un procedūru izveide, kas apliecina pakalpojumu sniegšanas efektivitāti un līdz ar to veicina uzņēmuma konkurētspēju. Nozīmīgas stratēģiskas izmaiņas ir veiktas arī uzņēmuma servisa pakalpojumu pilnveidošanā, uzlabojot darba organizāciju un plānošanas procesu.

Savu ieguldījumu uzņēmuma veiksmīgā attīstībā devis arī pagājušā gada oktobrī atklātais jaunais auto tirdzniecības centrs Krasta ielā 34, kurā vienkopus tiek tirgoti gan "Mercedes-Benz" un "Maybach" vieglie automobiļi, gan apvidus automobiļi, mikroautobusi un kravas auto, gan arī visu veidu mazlietotas automašīnas. Saskaņā ar Sadauskas sacīto "tas ir lielākais auto centrs Baltijas valstīs, kur paredzētas ekspozīcijas vietas vairāk nekā 100 automobiļiem".

"Domenikss" grupā ietilpst SIA "Domenikss" - "DaimlerChrysler AG Mercedes-Benz" ģenerālpārstāvis Latvijā, kas nodarbojas ar "Mercedes-Benz" vieglo un apvidus automobiļu, pasažieru un kravas mikroautobusu, kā arī smago automobiļu tirdzniecību, "Maybach" automobiļu tirdzniecību, oriģinālo "Mercedes-Benz" rezerves daļu tirdzniecību un servisa pakalpojumu sniegšanu, SIA "Domenikss Ventspils" – pārstāvniecība Ventspilī, SIA "Domenikss Daugavpils" – pārstāvniecība Daugavpilī, SIA "Baltijas Auto Centrs", kas nodarbojas ar mazlietotu automašīnu tirdzniecību, un SIA "Stars Līzings", kas sniedz līzinga un automašīnu nomas pakalpojumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu