Bijušais kolhoza vadītājs pieķerts malumedībās (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Veicot pārbaudi īpaši aizsargājamā Papes dabas parka teritorijā, Reģionālās vides pārvaldes sabiedriskais inspektors Sergejs Larins un policijas pārstāvis Nidas purvā aizturējuši vairākas personas, kas pa lieguma teritoriju staigājuši ar bisēm un, visticamāk, bija ieradušies, lai kaut ko nomedītu.

Policijas pārvaldes Preses dienesta sniegtajā informācijā minēts, ka aizturētie ir 1943.gadā dzimušais Viktors G., viņa vienaudzis Viktors Č. un 1962.gadā dzimušais Ilmārs Č., taču, kā no neoficiāliem avotiem noskaidrots, ka viens no aizturētajiem ir bijušais Rucavas kolhoza priekšsēdētājs Viktors Čamans, kurš liepājniekiem vairāk pazīstams kā uzņēmējs, "Liepājas maiznieka" valdes loceklis un pelēkā kardināla Jura Aizezera tuvs paziņa. Kā norādīja policijā, lai arī vīrieši vēl neko nebija paspējuši nomedīt, tik un tā aizturētajiem vajadzēs saskarties ar likuma bardzību, jo notikušais tiek kvalificēts kā nelikumīgas medības. Tā kā bises bijušas pielādētas un sagatavotas šaušanai, ir pamatotas aizdomas, ka vīri lieguma teritorijā bija iecerējuši tikt pie kāda meža zvēra medījuma. Paši aizturētie to kategoriski noliedzot un stāstot, ka devušies tur vienkārši zosis skatīties. Patiesību par notikušo policijas darbinieki noskaidros pārbaudē, taču uz izmeklēšanas laiku gan V.Čamanam, gan abiem viņa pāriniekiem ir atsavinātas bises, to nēsāšanas atļaujas, kā arī mednieku apliecības.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu