Pēc skaistuma pie plastiskā ķirurga

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Arvien vairāk cilvēku Latvijā vēlas pacīnīties ar māti dabu un dodas skaistuma meklējumos pie plastikas ķirurgiem.

Piecdesmitgadīgā Svetlana sejas plastisko operāciju izdarīja pirms pusotra gada. Tās laikā viņai veica sejas ādas savilkšanu, kā arī acu operāciju, proti, lieko plakstiņu ādas noņemšanu un arī atbrīvošanos no maisiņiem zem acīm. Viņa teic, ka pēc operācijas ne tikai seja palikusi jaunāka, bet arī dvēsele.

Svetlana Fedoskina : „Dzīve sākas ar to, ka paši sev patīkam, un prieks skatīties spogulī, rodas pozitīvas emocijas, kuras varu dot citiem.”

Report.: Sejas savilkšanas operāciju parasti pēc diviem trijiem gadiem jāveic atkārtoti. Svetlana domā, ka pēc kāda laika viņa varētu operāciju izdarīt vēlreiz.

Svetlana Fedoskina : „Es jau tagad redzu šādus tādus trūkumus, ko vajadzētu uzlabot.”

Report.: Plastisko operāciju ķirurgiem darba pilnas rokas - operācijas vairs netiek uzskatītas par Holivudas zvaigžņu kaprīzēm, bet gan par gluži ikdienišķu parādību. Uz Latviju jaunības tīkotāji brauc no visām pasaules malām. Visbiežāk cilvēki, turklāt gan vīrieši, gan sievietes lūdzot izlīdzināt grumbas, zem plakstiņiem noņemt maisiņus, veikt deguna korekciju.

Jānis Zaržeckis, plastikas ķirurgs: ”Cilvēki, kuri vēlas novecošanas korekciju – vienai kundzei no Amerikas bija 82 gadi.”

Report.: Vidēji gada laikā vienā klīnikā tiek veiktas ap 300 līdz 400 operāciju. Izrādās, daudzas sievietes vēlas līdzināties kādam skaistuma etalonam un savu ārieni ārstam lūdz piemērot tieši tam.

Jānis Zaržeckis, plastikas ķirurgs: „Krūtis - atnes Pamelas Andersones bildes un saka: tādas vajag.”

Report.: Par plastiskajām operācijām Latvijā vairums cilvēku izvairās runāt. Jānis Zaržeckis atklāj, ka pat operā kautrējoties sveicināt savus pacientus, jo apkārtējiem iemirdzas acis, nodomājot, ka sveicinātājs jau ir paviesojies uz ķirurga operācijas galda.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu