Klāt kampaņas "Es daru Rīgu" noslēguma koncerts!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Izsakot pateicību iedzīvotājiem par piedalīšanos un aktīvo atbalstu kampaņas “Es daru Rīgu” akcijām, Rīgas domes Pilsētas attīstības departaments šo sestdien, 17.aprīlī, plkst.18.00 aicina rīdziniekus un pilsētas viesus uz bezmaksas noslēguma koncertu Doma laukumā. Šis ir pēdējais un viens no spilgtākajiem kampaņas “Es daru Rīgu” pasākumiem, ar kuru kampaņas aktīvā daļa tiks slēgta.

Koncertā piedalīsies populāras Latvijā grupas un mūziķi kā DONS&LILY, LADYBIRD, NICOL, CREDO, ANNYA, YANA KAY, IEDOMU SPĀRNI un Z – SCARS. Mūzikas klausītājus koncerta laikā izklaidēs Samija Šerifa un kampaņas vizuālais tēls – Rīgas Gailis. “Koncerts ir veltījums rīdziniekiem – visiem ideju paudējiem, mazajiem un lielajiem talciniekiem, konkursu dalībniekiem, nozaru speciālistiem, ikvienam, kas ar savu priekšlikumu vai darbu sniedza ieguldījumu Rīgas attīstības plāna tapšanā. Mēs novērtējam ikviena pilsētnieka un Rīgas viesa iesaisti kampaņā, jo jebkura ideja ir svarīga mūsu pilsētas kopīgas un mums pieņemamas nākotnes veidošanā,” informē Rīgas domes Pilsētas attīstības komitejas priekšsēdētājs Andris Ameriks. Koncerta gaitā tiks paziņoti un apbalvoti kampaņas “Es daru Rīgu” skolu talku čempionāta un fotokonkursa uzvarētāji. Pilnvērtīgākai mūzikas baudīšanai pie skatuves tiks speciāli novietots lielformāta videoekrāns, lai koncerta apmeklētāji varētu labi redzēt savu iecienīto mūziķu uzstāšanos. Kārtību koncerta laikā nodrošinās Rīgas pašvaldības policija. Atsaucoties uz daudzu rīdzinieku lūgumiem un lielo aktivitāti, idejas par Rīgas attīstību pilsētnieki varēs iesūtīt vēl līdz 1.maijam Tad kampaņas organizētāji tās apkopos. Sabiedrības iesaistīšanas kampaņas “Es daru Rīgu” galvenais mērķis – uzklausīt un apkopot rīdzinieku viedokļus, iegūstot vērtīgas idejas un radošus priekšlikumus Rīgas attīstībai, kas palīdzētu tapt jaunajam Rīgas attīstības plānam 2006. – 2018. gadam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu