Lietuvieši izaicina uz dueli Latvijas mūziķus (18)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lietuvas mūziķi uz dueli izsaukuši latviešus. Viņi vēlas pierādīt, ka ir spējīgi pārspēt ne tikai Latvijas basketbolistus, bet ir talantīgāki arī par mūsu mūziķiem. Vēl nebijušu abu valstu pop un deju grupu cīniņu varēs vērot LNT telekanālā.

Producentu grupa „Mūzikas video”, nesen viesojoties Lietuvā, kaunināta – proti, atšķirībā no Lietuvas mūzikas talantiem Latvijas mūziķi nekur tālāk par Raimondu Paulu, Laimu Vaikuli neesot tikuši. Minēts vēl tikai neliels izņēmums – „Prāta vētra”. Tādēļ, ja latvieši gribot saņemt vēl vienu pērienu, kā tas bija ar Latvijas basketbolistiem, lietuvieši ierosināja divām latviešu grupām sacensties ar divām labākajām Lietuvas deju un popmūzikas grupām. Latvijas puse izaicinājumu pieņēma.

Šodien ar teletilta starpniecības savstarpēji tika iepazīstināti cīkstoņi. Lietuvu pārstāvēs deju grupa „Bavārija” un popgrupa „Scamp”. Latviju - grupas „The Hobos” un „A-Eiropa”.

Noskaņojums abām pusēm ir diezgan kareivīgs. Katra valsts ir pārliecināta par savu uzvaru. Pretinieki šodien mēģināja viens otru sakaut jau morāli. Sacensības notiks divos pusfinālos. Katra raunda uzvarētāji tiksies finālā, bet kurš tad galu galā dabūs pērienu - izšķirs skatītāji.

Dagmāra Legante, producentu grupas „Mūzikas video” pārstāve: „Tā būs tiešraide, tiešraide no Lietuvas, kur mēs varēsim pieslēgties un visi skatītāji varēs redzēt, kā uzstājas visas šīs četras grupas, un par katru varēs balsot. Interesanti ir tas, ka varēs redzēt, cik lietuviešu balsos par latviešu grupām un cik daudz latviešu par lietuviešu grupām.

Rolands Ūdris, grupas „The Hobos” mūziķis: „Uzvarēt - neuzvarēt, būs – nebūs, aizies – neaizies, vienkārši ļaujies plūdumam – kas būs, tas būs. Uzvarēs, uzvarēs, zaudēs - tātad tā.”

Report.: Spiest telefona pogas būs jāsāk 21.aprīļa vakarā tūdaļ pēc „LNT ziņām”.

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu