Noslēgsies Rīgas 3.vidusskolas jubilejas svinības (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas 3.vidusskolas 85 gadu jubilejas svinības sestdien noslēgsies ar dievkalpojumu Doma baznīcā un vērienīgu absolventu balli Ķīpsalas hallē, informēja pasākuma rīkotāji. Dievkalpojumu Doma baznīcā vadīs viens no skolas absolventiem - mācītājs Krists Kalniņš.

Svinību ietvaros paredzēta arī Gaismas stunda vecajās skolas telpās Valdemāra ielā - tajā paredzēta absolventu kopīga kavēšanās atmiņās pie kafijas tases, kā arī pašreizējo skolēnu priekšnesumi. Dienas noslēgumā paredzēta absolventu balle Ķīpsalā. "Balle būs brīnišķīga iespēja satikt skolas laiku draugus, sajust seno saikni ar skolu un patīkami pavadīt laiku," teicis vidusskolas direktors Andris Priekulis. Skola dibināta 1918.gada decembra beigās, bet strādāt sākusi nākamajā gadā. Mācību iestādi pabeiguši - aktrises Vera Singajevska, Velta Līne un Rēzija Kalniņa, mūziķi Ainars Mielavs, Roberts Gobziņš un Normunds Rutulis, Valsts prezidentes kancelejas vadītājs Mārtiņš Bondars, kā arī Rīgas domniece Aija Poča un kultūras ministre Ingūna Rībena. Skolā pastiprināti piedāvā apgūt eksaktos mācību priekšmetus - matemātiku, ekonomiku, informātiku, fiziku un ķīmiju, taču "skola ir stipra arī humanitārajās zinātnēs", sacīja tās vadītājs.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu