Konkursā "Misters Gejs Baltija 2003" uzvar igaunis (17)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Starptautiskajā konkursā "Misters Gejs Baltija 2003" uzvarējis Igaunijas pārstāvis Klauss, informēja konkursa žūrijas priekšsēdētāja Elita Drāke. Sestdien, 29.novembrī, notikušajā konkursā "Misters Gejs Baltija 2003" piedalījās pavisam seši pretendenti vecumā no 19 līdz 24 gadiem - pa diviem no katras Baltijas valsts.

Latviju pārstāvēja šīgada Latvijas "Misters Gejs" Mario un vicemisters Šons, Igauniju - modelis Klauss un dejotājs Alans, savukārt Lietuvas pusi pārstāvēja šīgada Lietuvas "Misters Gejs" Klaids un vicemisters Dmitrijs. Konkursā pavisam bija pieci izgājieni: tradicionālais - peldbiksēs, divi izgājieni ar šova elementiem, mājās sagatavots priekšnesums, kā arī nobeigumā - izgājiens smokingā. Atklātas balsošanas rezultātā ar viena punkta pārsvaru uzvaru guva Klauss no Igaunijas, otro vietu ieņēma Dmitrijs no Lietuvas, bet trešo - Šons no Latvijas. Kā balvu uzvarētājs saņēma ceļojumu uz Kanāriju salām, bet otrās vietas ieguvējam Dmitrijam būs iespēja apceļot Latviju. Skatītāju vienprātīgas simpātijas ieguva pats konkursa uzvarētājs Klauss. Starptautiskās žūrijas sastāvā Latvijas pusi pārstāvēja žūrijas priekšsēdētāja Elita Drāke un "AS kursi" direktore Aija Strautmane. Šodien plkst.18 kluba XXL telpās notiks preses konference, kurā informēs par konkursu "Misters Gejs Baltija 2003", aģentūru LETA informēja žūrijas priekšsēdētāja Elita Drāke. Programmā paredzēta tikšanās ar konkursa dalībniekiem, intervijas ar konkursa uzvarētāju, pārrunas ar "Misters Gejs Baltija 2003" rīkotājiem un sponsoriem. Kā ziņots, sestdien, 29.novembrī, otro reizi Latvijā notika starptautiskais konkurss "Misters Gejs Baltija 2003". Konkursu organizē geju kluba XXL īpašnieki, bet vakaru vadīs Vitālijs Kuzņecovs. Skaistumkonkursā "Misters Gejs Latvija 2003" šā gada augustā uzvarēja 22 gadus vecais rīdzinieks, kurš konkursā piedalījās ar vārdu Mario.

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu