Par šaudīšanos Krimuldā aiztur iespējamu malumednieku (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Policija sadarbībā ar Gaujas Nacionālā parka darbiniekiem piektdienas naktī par šaudīšanos un iespējamu malumedniecību aizturēja kādu Krimuldas pagasta iedzīvotāju.

Valsts policijas preses un sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka policisti Gaujas Nacionālā parka teritorijā Rīgas rajona Krimuldas pagasta Inciema apkārtnē kontrolēja medību noteikumu ievērošanu. Ap pusvieniem naktī netālu no kādas fermas atskanēja divi šāvieni. Neilgi pēc tam reida dalībnieki apturēja automašīnu "Opel Kadett", kuru vadīja Krimuldas pagasta iedzīvotājs Dainis. Automašīnā uz blakussēdētāja sēdekļa atradās mazkalibra vītņstobra ierocis, kura patrontelpā bija viena neizšauta patrona. Uz ceļa, kur pirms tam automašīna bija apstājusies, atrastas divas izšautas mazkalibra patronu čaulītes. Gaujas Nacionālajā parkā informēja, ka Dainis šāvis pa pļavā esošajām stirnām, taču dzīvniekiem nav trāpījis. Vīrietis aizturēts nārstojošo lašu aizsardzības reida laikā. Par malumedniecību aizdomās turētais nogādāts Siguldas policijas nodaļā. Atsavinātais ierocis nogādāts ekspertīzē. Policija apsver krimināllietas ierosināšanu par nelikumīgu ieroča glabāšanu, pārvadāšanu un izmantošanu, kā arī par iespējamām nelikumīgām medībām.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu