Pasaules interesantie jaunumi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

“Krējums” šovakar nāk arī ar “Turzu” - tajā sakārtoti vairāki interesanti un intriģējoši stāsti par to, kas notiek citur pasaulē.

Indiana Džonss atgriežas – Harisons Fords paziņojis kādam vācu laikrakstam, ka tiešām filmēsies vēl vienā piedzīvojumu grāvēja turpinājumā. Filmēšana sākšoties nākamvasar, bet, lai gan scenārijs paredz ļoti spraigu darbību, 61 gadu vecais aktieris, iespējams, ļaus vairāk triku izpildīt kaskadieriem, jo ciešot no kādas nejaukas locītavu kaites.

Kurš ir vislabāk apmaksātais aktieris Holivudā? Ticiet vai ne – Adams Sendlers. “Dusmu terapijas” un “Dīdsa kunga” zvaigzne 2001.gadā nopelnījusi 47 miljonus dolāru. No viņa īpaši neatpaliek arī Kamerona Diaza kā vislabāk apmaksātā aktrise. Viens no “Čārlija eņģeļiem” pelna 40 miljonus dolāru gadā.

Džonijs Deps ir pievienojies to aktieru pulkam, kas skaļi pauž nepatiku pret prezidenta Buša administrāciju. Kādam vācu žurnālam Deps paziņojis, ka viņaprāt ASV esot dumjš, agresīvs kucēns, un viņam nenākot ne prātā tur dzīvot, kamēr nebūs mainījies politiskais klimats. Amerikāņu aktieris, kurš ir precējies ar franču dziedātāju Vanesu Paradī, kritizējis arī Baltajā namā valdošo nepatiku pret Franciju. Valdība ar to parāda, ka viņi ir idioti, tā Deps.

Ja runājam par reklāmu un mūzikas biznesu, tad Madonna nav vienīgā, kas ar savu tēlu tirgo kādu preci. Grupas Nsync dziedātājs Džastins Timberleiks noslēdzis līgumu ar “Makdonaldu” par galveno lomu ātro ēstuvju pirmajā vispasaules reklāmas kampaņā. Timberleiks iedziedās galveno tēmu vairākām “Makdonalda” televīzijas reklāmām un arī filmēsies tajās.

Britnija Spīrsa preses konferencē nesen komentējusi kaislīgo skūpstu ar Madonnu MTV balvu ceremonijas laikā Ņujorkā. “Pēc tā notikuma es no ASV uzreiz aizbraucu uz Londonu. Man nebija ne jausmas, ka ziņas izplatās tik ātri. Jau labu laiciņu nebiju ne ar vienu skūpstījusies un domāju, ka ar šo arī kādu laiku pietiks.”

Vai tiešām Dženifera Lopesa un Bens Afleks jau ir ceļā pie altāra? Jā, tā vismaz apgalvo izklaidējošā prese. Gan New York Daily News gan US Weekly ziņo, ka zvaigznes laulāšoties 14.septembrī kādā nomaļā Dienvidkalifornijas vietā. Ielūgti esot četrsimt viesi, taču Lopesas un Afleka pārstāvji atteikušies šo informāciju komentēt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu