Skaistumkonkurss "Misters Gejs Latvija 2003" (13)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

23.augustā Rīgas klubā "XXL" otro gadu pēc kārtas notiks skaistumkonkurss "Misters Gejs Latvija 2003". Kā informēja kluba "XXL" sabiedrisko attiecību menedžere Elita Drāke, konkursam atlasīti 15 cilvēki, bet finālā piedalīsies seši puiši.

Uzvarētājs rudenī piedalīsies konkursā "Misters Gejs Baltija 2003", kā arī saņems dažādus apbalvojumus. Vakaru vadīs pērnā konkursa finālists Vitālijs Kuzņecovs, kurš viens no pirmajiem publiski atklājis savu homoseksualitāti. Geju skaistumkonkursi citās Rietumeiropas valstīs notiek jau gadiem ilgi, taču pēdējā laikā šādi konkursi aizvien vairāk tiekot rīkoti arī Austrumeiropas valstīs. Konkursa "Misters Gejs Latvija" fināls norisināsies, kā pierasts pasaules vīriešu skaistumkonkursos - savus dotumus puiši varēs apliecināt dejā vai dziesmā, būs iznāciens peldbiksēs un arī smokingā. Puišus vērtēs sešu cilvēku žūrija, kuras priekšsēdētāja ir geju kluba "XXL" sabiedrisko attiecību menedžere Drāke. Lai veicinātu geju parādīšanos sabiedrībā, pirmdien, 25.augustā, plkst.18 tiek rīkota preses konference, kurā paredzēta žurnālistu tikšanās ar konkursa dalībniekiem, intervijas ar konkursa "Misters Gejs Latvija 2003" uzvarētāju, pārrunas ar konkursa rīkotājiem un sponsoriem.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu