Kremļa oficiālajā fotogalerijā iekļūst “Navaļnijs” (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Skolēnu tikšanās ar Vladimiru Putinu. Zēnam, kas stāv pirmais no kreisas, zem jakas ir krekls, uz kura daļēji redzams uzraksts "Navaļnijs 2018"
Skolēnu tikšanās ar Vladimiru Putinu. Zēnam, kas stāv pirmais no kreisas, zem jakas ir krekls, uz kura daļēji redzams uzraksts "Navaļnijs 2018" Foto: TASS/Scanpix

Krievijas prezidents Vladimirs Putins 1.septembrī Sočos apmeklēja apdāvināto pērnu un jauniešu centru “Sirius”, kur viņš tikās ar starptautisko olimpiāžu uzvarētājiem. Tikšanās fotogalerija vēlāk ievietota Kremļa tīmekļa vietnē – Kremļa propagandisti gan nav laicīgi pamanījuši, ka vienam no jauniešiem, kas bija ieradies uz tikšanos ar Putinu, uz krekla rakstīts “Navaļnijs 2018”, ziņo tīmekļa medijs “Meduza”.

“Navaļnijs 2018” ir atsauce uz Krievijas opozīcijas līderi Alekseju Navaļniju, kurš netika pielaists dalībai šā gada martā notikušajās Krievijas prezidenta vēlēšanās.

Kreklus ar uzrakstu “Navaļnijs 2018” prezidenta vēlēšanu kampaņas laikā Krievijā nēsāja Navaļnija atbalstītāji.

“Meduza” ziņo, ka sākotnēji šī fotogrāfija bija aplūkojama Kremļa tīmekļa vietnes sadaļā “jaunumi”, tomēr pēc kāda laika fotogrāfija pārvietota uz citu sadaļu, kur tā ir grūtāk atrodama.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu