"Maserati Quattroporte" mērķē bagātu estētu sirdīs (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jaunais "Maserati" luksussedans būšot vislabākais no visiem jebkad būvētajiem "Quattroporte".

Valdzinošais automobiļa nosaukums patiesībā nozīmē tikai to, ka automobilim ir četras durvis (ieejas), taču pasaulē netrūkst cilvēku, kas salecas, to izdzirdot vien. "Pininfarina" radītais dizains, bez šaubām, ir fantastisks, un var stundām jūsmot par plūdenajām līnijām, izteiksmīgo radiatora resti un visu, kas tai apkārt, un arī trīs ventilācijas atveres priekšējā spārnā apveltītas ar ļoti īpatnēju formu. "Maserati" autoriem izdevies apvienot 60. gadu dizaina elementus ar moderno sporta auto suģestējošo izskatu.

Vecie itāļu dizaina tikumu vēl ir dzīvi.
Automobilī uzstādīts 4,3 litru V8 motors no "Maserati Coupe", taču tas attīsta nevis 390, bet gan 350 ZS. 2005. gadā klajā nāks arī lētāka modifikācija ar 3,2 l motoru. "Ferrari" uzraudzībā veiktais balstiekārtas tūnings un "Skyhook" aktīvā piekare kā "Ferrari 575M" un "Maserati Coupe" izslēdz kritikas iespēju par nepietiekamu atsaucību stūrei, kā tas gadījās ar iepriekšējo "Quattroporte". Bez sešpakāpju ātrumkārbas paredzēts piedāvāt arī piecpakāpju "automātu", par piemaksu ar pogām uz stūres ("Cambiocorsa"). Lai gan automobilis ir tikpat liels un līdzīgi aprīkots kā "BMW" 7. sērija vai "Jaguar XJ", tā cena būs divreiz augstāka - ap 90 tūkstošiem latu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu