Tiešraide: vai tu pieņemtu darbā Ievu Branti no Latvijas Reģionu Apvienības? (8)

Mārtiņš Daugulis/TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

Katru pirmdienu un trešdienu tiešraidē TVNET tiek iztaujāti partiju sarakstu līderi, lai deputātu darba devējam – sabiedrībai, būtu vieglāk izlemt, kurus 100 tautas kalpus ņemt darbā 6.oktobrī.

Latvijas Reģionu Apvienības programmā ir izvirzītas piecas prioritātes, kuras ietver virkni lielāka un mazāka mēroga mērķu. Kā šos mērķus sasniegt, no kurām prioritātēm varētu atkāpties politiskā kompromisa vārdā, un, iespējams, būtiskākais, kā paredzēts rast programmas mērķu finansiālo segumu – par šiem un citiem jautājumiem saruna ar Latvijas Reģionu Apvienības Rīgas saraksta līderi Ievu Branti trešdien 11:00 tiešraidē TVNET platformā.

TVNET tiešraides “Esi priekšnieks - iztaujā kandidātu!” nozīmīga sastāvdaļa ir skatītāju jautājumi. Aicinājums tos iesūtīt sociālajos tīklos, liekot #EsiPrieksnieks, kā arī uz epastu EsiPrieksnieks@co.tvnet.lv

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu