Skābekļa aparāts par pasaulē ievērojamu cilvēku kaklasaitēm.

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts Bērnu kardioloģijas centra skābekļa aparāts tiks pirkts par pasaulē ievērojamu cilvēku kaklasaitēm. Savas nogurušās jeb nokalpojušās kaklasaites ir ziedojušas dažādas prominentas personas - Lielbritānijas premjers Tonijs Blērs, Latvijas eksprezidents Guntis Ulmanis, Portugāles prezidents Žoržs Sampaiju, "Philips" prezidents Gerards Kleisterlī un citi.

Savukārt mūsu pašu vietējā mēroga zvaigznes aicinātas ne tikai ziedot savas šlipses, bet arī ņemt talkā krāsu, savu mākslinieka talantu un apdrukāt atvēlēto balto kaklasaiti. Un tas viss, lai palīdzētu mazajiem pacientiem ātrāk atlabt, proti, par ziedoto kaklasaišu naudu Valsts Bērna kardioloģijas centram nopirktu tik ļoti nepieciešamo skābekļa aparātu. Arī viena no skaistākajām sievietēm pasaulē Ieva Bondare nebaidījās notriept savu tērpu, degungalu ar krāsu un ķērās pie darba.

Ieva Bondare: “Es zinu, ka šī kaklasaite tiks izsolīta, bet labā lieta ir tāda, ka es nezinu, kuram. Ir grūtāk zīmēt konkrētam cilvēkam nevis tā kā tagad. Es mēģinu kaut kādus pavasarīgus un rozā toņus, tā, lai pēc iespējas vairāk vīriešiem varētu piestāvēt.”

Report.: Šo vakara gaitā uzgleznoto šlipsi sīvā cīņā ieguva pavārs Elmārs Tannis, kurš savā restorānā pavāru vietā bija ļāvis rosīties māksliniekiem. Viņš, par skaistumkaralienes apgleznoto šlipsi šķīrās no 55 latiem. Bet kas ir kaklasaite bez mezgla, tādēļ ikviens varēja pārbaudīt savu roku veiklību un meistarību tās siešanā.

Izrādās, ka "Rīga Online" korespondenti ir ne tikai izveicīgi informācijas vācēji, bet arī veikli mezglu sējēji. Veiklības konkursā uzvarēja mūsu korespondente Madara Ramonovska un viņas dzīvais manekens bija Bērnu Kardioloģijas centra vadītājs Aris Lācis.

Madara Ramonovska: “Mans devums ir tāds, ka uzjautrinot cilvēki kļūst atvērtāki, atvērs savus maciņus un iedos vairāk naudiņas. Tātad arī es esmu ieguldījusi šinī pasākumā un viss TV5 ir ieguldījis tajā.”

Report.: Šajā pasākumā kaklasaites palīdzēja tikt pie starta naudiņas 200 latiem, un jācer, ka līdz akcijas beigām – šā gada 3. novembrim, kad notiks visu prominento personu kaklasaišu izsole, tiks savākti tik ļoti nepieciešamie 5111 lati.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu