Porsche ar milzīgu noslēpumu (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kamēr daudziem personīgais superauto vai vispār auto kā tāds ir un paliek nepiepildīts sapnis, austriešu mākslinieks Hanness Langeders tikmēr ņēmis lietas savās rokās un pats uzbūvējis superauto. Ko gan par tādu, taisnību sakot, visai grūti saukt.

Hanness ir mākslinieks, kurš reiz nolēmis ar minimāliem līdzekļiem tikt pie Porsche 911. Un ne jau šāda tāda 911, bet gan GT3 RS.

Lai ieceri īstenotu, daudz līdzekļu viņam nebija nepieciešams; tikai tik, lai iegādātos dažas velosipēda detaļas, četrus riteņus, plastmasas caurules, kartonu, zelta foliju un līmlenti.

Par paraugu ņemot īstu 911 GT3 RS, Hanness ir uzbūvējis ar kāju spēku un pedāļiem pārvietojamu objektu, kas pirmajā mirklī nudien atgādina īstu Porsche. Vienīgi sakrokotā folijas virsbūve nodod, ka "kaut kas te nav tīrs". Tai pašā laikā kājminamajam Porsche pat ir funkcionāli priekšējie lukturi un bremžu gaismas. 

Transporta līdzeklis, kas radīts kā mākslas projekts, lai parādītu, ka superauto ne vienmēr jāsaista ar bagātību, sver nieka 100 kilometrus un kristīts par Ferdinand GT3 RS. Tā cits apzīmējums ir "lēnākais Porsche pasaulē".

Foto: Ekrānuzņēmums no video
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu