Atsūkājiet manam dēlam! . (269)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien pēc 4 gadu ilgas cīņas ar leikēmiju mirušā 15 gadus vecā zēna Džoša Mortena vecāki nožēlo, ka nav spējuši izpildīt dēla pēdējo vēlēšanos: viņš gribēja, lai Kamerona Diasa izpildītu viņam minetu.

Pirms diviem mēnešiem pusaudzis saviem vecākiem paziņoja, ka viņam ir kāds sapnis, kuru viņš gribētu piepildīt pirms savas nāves: viņš vēlējās, lai slavenā Holivudas aktrise un bijusī modele Kamerona Diasa sniegtu viņam orālā seksa aktu, raksta laikraksts The Casher. “Džošs savās vēlmēs vienmēr ir bijis pieticīgs. Viņš nekad nežēlojās par savu slimību un neizteica neizpildāmas prasības. Kad no filmu Charlie’s Angels un There’s Something About Mary zvaigznes viņš lūdza šo pakalpojumu, mēs, protams, nolēmām, ka varēsim izpildīt Džoša pēdējo vēlēšanos,” sacīja zēna tēvs. Taču mirēja pēdējās vēlēšanās izpildīšana izrādījās sarežģītāka, nekā tas ģimenei sākumā likās. “Mēs rakstījām, mēs zvanījām, sūtījām faksus,” žēlojās Mortena kungs. Taču katru reizi Džoša vecāki saņēma vienu un to pašu atbildi: “Atvainojiet, bet miss Diasa šobrīd nevar izpildīt jūsu lūgumu.” “Kā viņa varēja būt tik neiejūtīga? Runa taču ir par mirstošu bērnu.” Zēna tēvs pat speciāli devās uz Filadelfiju, lai pirms filmas Gangs of New York pirmizrādes tiktos ar kinozvaigzni. Viņš apgalvo, ka pat viņai promejot ir kliedzis: “Lūdzu, paņemiet manam dēlam mutē!” (Will you go down on my son please!) - taču viņa neatsaucās. Gandrīz zaudējis cerības, Mortena gungs sūtīja lūgumus Ketrīnas Zetas Džounsas, Dženiferas Lopesas un Selmas Haijekas aģentiem, taču visus lūgumus zvaigznes noraidīja. “Ko viņas no sevis iedomājas! Viņas pelna miljonus, izrādās ballītēs, taču, kad viņas palūdz dāvāt daudz mazāk veiksmīgam zēnam prieku, viņas uzgriež muguru. Kādā pasaulē mēs dzīvojam, ja mirstošs pusaudzis nespēj panākt to, lai slavenība viņam atsūkātu,” nespēj aptvert Mortens.

Komentāri (269)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu