Lužkovs saņem Latvijas vīzu .

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Maskavas mēram Jurijam Lužkovam trešdien izsniegta Latvijas vīza, informēja Rīgas mēra ārštata padomnieks ārlietu jautājumos Armands Krūze. Vienreiz atliktā Lužkova vizīte plānota 8. un 9.novembrī.

Kopā ar Lužkovu Rīgu apmeklēs Maskavas valdības oficiāla delegācija 26 cilvēku sastāvā, kā arī uzņēmēji un žurnālisti no Krievijas galvaspilsētas. Plānotā vizītes programma neatšķirsies no vienreiz jau atliktās vizītes programmas - Lužkovs interesējas par Rīgas un Maskavas ekonomisko sadarbību un vēlas tikties ne tikai ar Rīgas domes pārstāvjiem, bet arī ar Latvijas uzņēmējiem. Jau ziņojām, ka pēc Valsts prezidentes un Ministru prezidenta paustās gatavības tikties ar Maskavas mēru Lužkovs 24.septembrī, trīs dienas pirms plānotās vizītes datuma, nolēma tomēr neapmeklēt Latviju septembra beigās saistībā ar 5.oktobrī gaidāmajām Saeimas vēlēšanām. Rīgas un Maskavas pārstāvji vienojās vizīti atlikt uz mēnesi, jo "pašreizējā priekšvēlēšanu situācijā vizīti varētu izmantot politisku konkurentu nepamatotām spekulācijām". Lužkova vizīte bija plānota 27. un 28.septembrī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu