"Saskaņas" premjera kandidāts: Partiju “sarkanās līnijas” ir gļēvuma izpausme (4)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Partiju "sarkanās līnijas" par sadarbību ar "Saskaņu" ir gļēvuma izpausme, intervijā aģentūrai LETA sacīja "Saskaņas" izvirzītais premjera amata kandidāts Vjačeslavs Dombrovskis.

"Mums nav "sarkano līniju" ne pret vienu no partijām," teica politiķis. Viņš gan nenosauca partijas, ar kurām "Saskaņa" vēlētos sadarboties jaunajā parlamenta sasaukumā.

Dombrovskis klāstīja, ka "Saskaņai" būs būtiski tas, vai ar iespējamiem partneriem līdzīgi solījumi vēlētājiem, vai ir kādi jautājumi, kas varētu traucēt īstenot šos solījumus, vai uz konkrētiem politiķiem var paļauties.

Lai arī citu politisko spēku priekšvēlēšanu programmas ir pieejamas, tās ir "izplūdušas", tāpēc, pamatojoties uz tām, nevar nosaukt potenciālus sadarbības partnerus, pauda Dombrovskis.

Viņš arī piebilda, ka partijas baidoties, ka būs kāda maza sabiedrības daļa, kas agresīvi vērsīsies pret tām, ja politiskais spēks apsvērs sadarbību ar "Saskaņu". Līdz ar to "sarkanas līnijas" ir "gļēvuma izpausme", sacīja politiķis.

Viņaprāt, "Saskaņa" vēlēšanās varot iegūt vairākumu parlamentā. Šāds atbalstītāju pieaugums "Saskaņai" varētu būt, jo "cilvēki pamazām saprot visas šīs strupceļa koalīcijas strupceļa politikas rezultātus", norādīja Dombrovskis.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu