Ieskaties šarmantās aktrises Šejas Mičelas birojā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP / Scanpix

Tikai gadu pēc seriāla “Mazās jaukās meles” noslēguma sportiskās Emīlijas atveidotāja Šeja Mičela ir metusies jaunos piedzīvojumos un gatavojas startēt jaunos seriālos. Līdz ar jaunas dzīves lapas pavēršanu aktrise nolēmusi pilnībā pārveidot sava uzņēmuma Amore & Vita biroju.

Līdz ar aktrises karjeru Šeja Mitčela aizraujas ar dzīvesstila un modes bloga Amore & Vita veidošanu, kurā vaļsirdīgi dalās stila padomos, ceļojumu aprakstos, uztura ieteikumos un pat personīgu pārdzīvojumu stāstos. Sākot jaunus projektus un turpinot sadarbību ar Warner Brothers, aktrise nolēma šajā vasarā pievērsties pilnīgai biroja renovācijai. Tagad Šejas Mitčelas “redakcijai” ir tapušas svaigas telpas ar unikālu dizainu – šajā birojā ir atsevišķa recepcija un trīs atdalītas biroja telpas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

Biroja renovācijai Šeja piesaistījusi elites dizaineri Stefani Šteinu, kas biroja dizainā īpaši izcēla aktrisei raksturīgo sievišķīgo un moderno auru. Lai panāktu šādu efektu, dizainers izvēlējās gaišus un neitrālus toņus sienām un mēbelēm, vienlaikus atlasot kvalitatīvus dizaina elementus no labākajiem mēbeļu veikaliem. Telpas akcentam tika izvēlētas mēbeles zelta toņos, samta krēsli un dīvāni un marmora virsmas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by decorist (@decoristofficial) on

Tā kā Šejas birojs atrodas Warner Brothers studijas telpās, aktrise vēlējās akcentēt filmu studijas vēsturi arī pašas birojā. “Es vēlējos izmantot šīs vietas vēsturisko atmosfēru mūsu ofisam,” stāsta Šeja Mičela. Darba telpās ir manāmi vairāki objekti, kas liecina par filmu studijas klātbūtni – sākot ar “Casablanca” neona zīmi, beidzot ar bronzas un samta akcentiem, kas izceļ gan vintāžas eleganci, gan vienlaikus ir moderni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by decorist (@decoristofficial) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STEFANI STEIN (@stefanisteinla) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STEFANI STEIN (@stefanisteinla) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by August Abode (@august.abode) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by August Abode (@august.abode) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by August Abode (@august.abode) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu