"Itera Group" neinteresējot "Latvijas kuģniecības" privatizācija .

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Starptautisko enerģētikas kompāniju "Itera Group" neinteresē PVAS "Latvijas kuģniecība" (LK) privatizācija, norādīja "Itera Latvija" vadītājs Juris Savickis.

Savickis stāstīja, ka tad, kad iepazīšanās vizītē Latvijā pērnā gada 27. decembrī ieradās "Itera Group" prezidents Igors Makarovs un kompānijas valdes loceklis Vjačeslavs Nazarovs, runāts "par lielām, globālām lietām", nevis par LK privatizāciju. Arī premjers Andris Bērziņš noliedz bijušā LK valsts pilnvarnieka Eižena Cepurnieka un Privatizācijas aģentūras padomes locekļa Normunda Lakuča teikto, ka Krievijas kompānijas "Itera Group" vadības nesenā vizīte Latvijā, iespējams, bijusi saistīta ne tikai ar gāzesvada izbūvi, bet galvenokārt ar LK privatizāciju. "Tas ir kaut kāds kārtējais izdomājums, lai pārceltu akcentus no vieniem uz citiem cilvēkiem," uzskata Ministru prezidents. Janvāra vidū gan Savickis, gan premjers jau noliedza "Itera" interesi par LK.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu