Vislabāk pelnošās Eiropas šovbiznesa zvaigznes - Hulio Iglesiass un Eltons Džons .

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Spāņu dziedātājs Hulio Iglesiass bijis vislabāk pelnošā Eiropas šovbiznesa zvaigzne pagājušajā gadā. Viņš 1999.gadā saņēmis 23,2 miljonus britu mārciņu (20,9 miljoni latu), ziņo žurnāls "EuroBusiness".

Otrajā vietā ir britu dziedātājs Eltons Džons, kurš pagāušogad nopelnījis nepilnus 23 miljonus mārciņu (20,7 miljoni latu). Vislabāk pelnošo Eiropas zvaigžņu trijnieku ar 21,4 miljoniem mārciņu (19,2 miljoni latu) noslēdz Čikāgā dzimušais dejotājs Maikls Flatlijs. Vācu supermodele Klaudija Šifere ar 22 miljoniem marku (5,9 miljoni latu) pērn bijusi visvairāk pelnošā sieviete Eiropas šovbiznesā, lai gan kopējā sarakstā viņa ir tikai 20.vietā. Labāk veicies viņas tautietim popmūzikas producentam un dueta "Modern Talking" dalībniekam Dīteram Bolenam - viņš ar gandrīz 28 miljoniem marku (7,5 miljoni latu) ir 15.vietā. Tūlīt aiz Bolena 16.vietā ir dziedātājs Robijs Viljamss. Vēl vislabāk pelnošo Eiropas šovbiznesa zvaigžņu simtniekā ir arī visas četras "Spice Girls" dalībnieces, taču viņas pārspējusi no grupas aizgājusī Džerija Halivela, kura ir 34.vietā ar nepilniem pieciem miljoniem mārciņu (4,5 miljoni latu). Melānija Čīsholma ir 42.vietā ar 4,4 miljoniem mārciņu (nepilni 4 miljoni latu), Viktorija Bekhema un Melānija Brauna dala 45.vietu - katra saņēmusi 3,9 miljonus mārciņu (3,5 miljoni latu). Starp "Spice Girls" pelnošāko zvaigžņu sarakstā 43.vietā iekļuvusi arī velsiešu aktrise Katerīna Zeta-Džonsa - viņas maciņš 1999.gadā kļuvis biezāks par 4,3 miljoniem mārciņu (3,9 miljoni latu). Sarakstā ir arī citas kinozvaigznes - Keita Vinsleta (57.vietā) un divi Džeimsa Bonda tēlotāji - Pīrss Brosnans (24.vietā) un Šons Konerijs (31.vietā). Pagājušā gada naudīgāko topā ir arī vācu televīzijas un popmūzikas zvaigzne Štefans Rābs (33.vietā) un brāļi Noels (40.vietā) un Laiams (96.vietā) Galaheri no britu grupas "Oasis". Vislabāk pelnošo Eiropas šovbiznesa zvaigžņu simtnieku noslēdz nesenā Rīgas viešņa, franču aktrise Katrīna Denēva.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu