Vai tu pieņemtu darbā Danielu Pavļutu no "Attīstībai/Par!"? (4)

Mārtiņš Daugulis/TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Katru pirmdienu un trešdienu tiešraidē TVNET tiek iztaujāti partiju sarakstu līderi, lai deputātu darba devējam – sabiedrībai - būtu vieglāk izlemt, kurus 100 tautas kalpus ņemt darbā 6.oktobrī.

“Attīstībai/Par!” programma ir vizionāra – proti – tajā tiek aprakstīta moderna un taisnīga nākotnes Latvija. Kā partija plāno realizēt šo vīziju, kā arī sasniegt programmā uzskaitītos mērķus, tiešraidē atbild “Attīstībai/Par!” Rīgas saraksta līderis Daniels Pavļuts.

TVNET tiešraides “Esi priekšnieks - pieņem darbā deputātu!” nozīmīga sastāvdaļa ir skatītāju jautājumi. Aicinājums tos iesūtīt sociālajos tīklos, liekot #EsiPrieksnieks, kā arī uz epastu EsiPrieksnieks@co.tvnet.lv

Saistībā ar lielo jautājumu skaitu, kas tiek iesūtīti tiešraides dalībniekiem, visi ārpus kadra palikušie jautājumi ētera laika ierobežojuma dēļ tiks uzdoti intervējamajiem atsevišķā formātā sociālajos tīklos – attiecīgi arī gaidot uz šiem jautājumiem atbildes.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu