Nacionālās gvardes virspavēlnieks piesola no Navaļnija “izklapēt” karbonādi (14)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Viktors Zolotovs
Viktors Zolotovs Foto: Sputnik/Scanpix

Krievijas nacionālās gvardes virspavēlnieks, ģenerālis Viktors Zolotovs paziņojis, ka Fonda cīņai pret korupciju vadītājs Aleksejs Navaļņijs esot attiecībā uz viņu izteicis aizvainojuši melīgas pārdomas, kuras tāpat vien nepiedodot, tāpēc viņš izsauc Navaļniju uz “dueli”, vēsta Krievijas medijs RBK.

Krievijas opozicionāra Navaļnija vadītais Fonds cīņai pret korupciju iepriekš publiskojis informāciju, ka pārtika un citi produkti Nacionālās gvardes vajadzībām tiekot iepirkti par paaugstinātām cenām, kas skaidrojams ar korupciju.

VIDEO: Nacionālās gvardes virspavēlnieks piesola no Navaļnija “izklapēt” karbonādi

Reaģējot uz šiem Navaņija izteikumiem, Zolotovs publiskojis videouzrunu, kurā apsūdzējis Navaļņiju melos un izsaucis viņu uz “dueli”, piesolot no opozicionāra “izklapēt karbonādi”.

“Attiecībā uz mani jūs esat pieļāvis aizvainojošas, apmelojošas pārdomas, kuras virsnieku vidē nav pieņemts vienkārši piedot. Jau izsenis neliešiem sit pa seju, izsauc uz dueli. Es vienkārši izaicinu jūs uz cīņu – ringā un tatami, vienalga, kur, es apsolu no jums izklapēt labu, sulīgu karbonādi,” norāda Zolotovs.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu