Pavļuts norāda, ka Kremlim patīk sēt bailes no liberālisma (15)

Mārtiņš Daugulis/TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Katru pirmdienu un trešdienu tiešraidē TVNET tiek iztaujāti partiju sarakstu līderi, lai deputātu darba devējam – sabiedrībai, būtu vieglāk izlemt, kurus 100 tautas kalpus ņemt darbā 6.oktobrī.

Daniels Pavļuts, “Attīstībai/Par!” Rīgas saraksta līderis, taujāts par to, kāpēc tad atdot balsi par viņa pārstāvēto spēku, norādīja uz “jaunības”, “zināšanu” un “vērtību” aspektu, kā partiju apvienības priekšrocības. Kritizējot citas partijas, Pavļuts asi vērsās pret Saskaņu un Nacionālo apvienību, abus spēkus nosaucot par “kremlim patīkamiem”, jo tās sēj bailes no liberālisma.

Par personālijām, “vecajiem vēžiem”, “Attīstībai/Par!” redzējumu ekonomikas jomā – skatieties pilnā tiešraides ierakstā.

Saistībā ar lielo jautājumu skaitu, kas tiek iesūtīti tiešraides dalībniekiem, visi ārpus kadra palikušie jautājumi, ētera laika ierobežojuma dēļ, tiks uzdoti intervējamajiem atsevišķā formātā sociālajos tīklos – attiecīgi arī sagaidot uz šiem jautājumiem atbildes.

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu