Latvijā jaunie iPhone būs pieejami septembra beigās (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijā jaunie iPhone būs pieejami septembra beigās, noskaidroja TVNET, aptaujājot lielākos mobilu sakaru operatorus.

“Tele2” norāda, ka otrdien Kalifornijā prezentēto jaunāko Apple viedtālruņu iPhone Xs un iPhone Xs Max tirdzniecību Latvijā sāks 28. septembrī. Savukārt jau no 21. septembra abi jaunākās paaudzes viedtālruņi būs pieejami iepriekšpārdošanā Tele2 internetveikalā.

Vēl viens iepriekšējā naktī Apple prezentētais iPhone XR tirdzniecībā Latvijā nonāks 26. oktobrī, bet iepriekšpārdošanā Tele2 internetveikalā tas būs pieejams no 19. oktobra.

Savukārt “LMT” norāda, ka iPhone Xs un iPhone Xs Max Latvijā pie LMT būs no 28.septembra. iPhone XR - no 26.oktobra.

BITES salonos un interneta veikalā jaunākos “Apple” viedtālruņus iPhone Xs un iPhone Xs Max varēs iegādāties no 28.septembra, savukārt no 21.septembra tie būs pieejami iepriekšpārdošanā BITES interneta veikalā.

Savukārt “iPhone XR” tirdzniecībā parādīsies 26.oktobrī, bet iepriekšpārdošanā to BITES interneta veikalā varēs iegādāties no 19.oktobra.

Ziņots, ka trešdien, 12.septembrī Apple līdzdibinātāja Stīva Džobsa vārdā nosauktajā auditorijā kompānijas jaunajā mītnes vietā Kupertīno (Kalifornijas štats, ASV) norisinājās jaunāko Apple viedierīču un aksesuāru prezentācija.

Apple jaunākie mobilie telefoni nonāks pārdošanā 21.septembrī ASV.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu