Britu salās turpina plosīties vētra "Ali"; divi bojāgājušie

Papildināts
TVNET/The Independent
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Lielbritānijā un Īrijā turpina plosīties vētra "Ali", kas sev līdzi nes spēcīgas lietusgāzes un vēja brāzmas līdz 45 metriem sekundē, vēsta portāls "The Guardian". Vētrā bojā gājuši divi cilvēki.

(Papildināta ziņa.)

Golvejas apgabalā Īrijā vētras laikā no klints nogāzās dzīvojamais vagoniņš, kurā atradās apmēram 50 gadus veca sieviete. Sieviete tika atrasta mirusi. Britu mediji vēsta, ka bojāgājusī esot bijusi tūriste no Šveices.

VIDEO: Britu salās turpina plosīties vētra "Ali"

Savukārt Ziemeļīrijā ūdensapgādes uzņēmuma darbinieks gāja bojā, kad darba pienākumu pildīšanas laikā viņam uzgāzās koks.

Sinoptiķi brīdina par dzīvībai bīstamiem laika apstākļiem, vējiem nesot dažādus priekšmetus un nodarot bojājumus ēkām. 

Foto: SCANPIX

Meteoroloģijas dienests paziņoja, ka vēja ātrums vietām sasniedzis 45 metrus sekundē. 

Ziemeļīrijā, Skotijā, Velsas ziemeļrietumos un Anglijā izdoti dzeltenie un dzintarkrāsas brīdinājumi. Vairākus reģionus skāruši elektroapgādes un satiksmes traucējumi.

Skotijā aizvadītajā naktī no nolauztajiem kokiem tika atbrīvoti ceļi un dzelzceļa sliedes, kā arī notika elektroapgādes atjaunošana. Lai arī sabiedriskais transports ceturtdienas rītā lielākoties kursēja kā ierasts, divas skolas Skotijā drošības apsvērumu dēļ palika slēgtas.

Foto: SCANPIX

Meteoroloģijas dienests izveidojis video, kurā redzama prognozētā vētras virzība:

CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu