Pārgalvīgs autobusa vadītājs Igaunijā par mata tiesu izvairās no smagas avārijas (1)

Šoferis atlaists no darba
TVNET/Postimees
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

"Lux Express" autobuss uz Tallinas-Tartu šosejas otrdien pārgalvīga apdzīšanas manevra laikā par mata tiesu paglābās no sadursmes ar pretī braucošu kravas auto, vēsta portāls "Postimees". Autobusa vadītāja pārgalvīgā braukšana iemūžināta videoreģistratora ierakstā, kas Igaunijā izraisījis iedzīvotāju dusmas.

(Papildināta ziņa.) 

Laimīgā kārtā attiecīgajā ceļā posmā bija sabiedriskā transporta "kabata", kurā iebrauca kravas automašīna, izvairoties no sadursmes.

"18.septembrī uz Tallinas-Tartu šosejas notika neveiksmīgs un nepieņemams incidents, kurā "Lux Express" autobusa vadītājs uzsāka apdzīšanu, nepareizi novērtējot situāciju uz ceļa un tādējādi apdraudēja pasažieru un citu ceļu satiksmes dalībnieku drošību," atzina "Lux Express" klientu nodaļas vadītājs Pauls Kristjans Lilje. "Drošība un kultūra uz ceļa ir "Lux Express" prioritāte."

Uzņēmuma vadība, izvērtējot notikušo un uzklausot autobusa vadītāja paskaidrojumus, nolēma viņu atlaist. 

"Mēs esam pateicīgi uzmanīgiem ceļu satiksmes dalībniekiem, kuru reakcija palīdzēja izvairīties no ļaunākā, un tiem, kuri mums sociālajos tīklos ziņoja par notikušo," norādīja uzņēmuma pārstāvis. "Atvainojamies pasažieriem un pārējiem satiksmes dalībniekiem."

Sociālajā tīklā "Facebook" ar video dalījušies vairāk nekā 800 cilvēku.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu