Vētra sagrauj jauna īru pāra nākotnes sapņus: nopirktie laulību gredzeni būs jāliek zārkā

TVNET/The Independent
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: sociālie tīkli

Vētra "Ali" izpostīja jauna īru pāra sapņus par skaistu nākotni kopā. 24 gadus vecais Roberts Metjū Kempbels un 23 gadus vecā Robina Ņūberija šonedēļ bija plānojuši no juveliera paņemt savus kāzu gredzenus, taču tagad Ņūberijai tie būs jāliek līgavaiņa zārkā - trešdien vētras nogāzts koks izdzēsa elektriķa Kempbela dzīvību, kamēr viņš strādāja parkā Armas grāfistē, ziņo portāls "Independent.ie".

Kempbela ģimene atklājusi, ka koks vētras laika uzkrita jaunajam vīrietim uz vēdera un nospieda viņu. Kempbels ir viens no diviem vētras "Ali" upuriem; Golvejas grāfistē vējš no klints nogrūda dzīvojamo vagoniņu, kurā atradās tūriste no Šveices. Viņa gāja bojā notikuma vietā.

Kempbela līgava stāsta, ka tikai pagājušonedēļ pāris izsūtījis saviem tuvajiem cilvēkiem kartītes ar kāzu datumu nākamā gada augustā. 

"Pirmoreiz sapratu, ka kaut kas nav lāgā, kad ap pusdienlaiku centos sazvanīt Metu, bet dzirdēju tikai automātisko atbildētāju," teica Ņūberija. "Es zvanīju sešas reizes, bet tā arī nesaņēmu atbildi."

"Darba dienas beigās uz manu darba vietu atnāca policists un pateica, ka notika nelaimes gadījums un Mets neizdzīvoja. Es domāju, ka tas ir joks, ka viņš melo. Mēs esam satriekti - nešķiet, ka tā ir īstenība," atzīst jaunā sieviete.

Tikmēr bojāgājušās šveiciešu tūristes Elvīras Ferraī draugi medijiem atklājuši, ka viņa ļoti gaidījuši ceļojumu uz Īrijas rietumiem. "Šis traģiskais nelaimes gadījums mūs ir dziļi satriecis," Šveices laikrakstam "Blick" stāsta Rolfs Vēbers, kura sieva bija tuva Ferraī draudzene.

Ferraī Šveicē strādāja par medmāsu.

CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu