Valmierā saules apžilbināts autovadītājs uz gājēju pārejas uzbrauc sievietei ar bērnu ratiņiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Aizvadītajās brīvdienās Valmierā kāds autovadītājs uzbraucis sievietei, kura, stumjot bērnu ratiņus, šķērsojusi ielu pa gājēju pāreju, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Mote.

Automašīnas "Volvo" vadītājs 29.septembrī plkst.9.20 Stacijas ielā, apžilbstot no saules, nepamanīja priekšā esošo situāciju uz ceļa un uzbrauca virsū sievietei, kura tobrīd ar bērnu ratiņiem šķērsoja ielu pa gājēju pāreju.

Pēc notikušā medicīnas iestādē uz novērošanu tika nogādāts bērns, bet vēlāk medicīnas iestādē vērsās arī cietusī sieviete. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Savukārt tajā pašā dienā Limbažu novadā, Skultes pagastā, autoceļa Rīga-Baltezers-Igaunijas robežas 47.kilometrā notika sadursme starp automašīnām "Toyota Corolla" un "Opel Zafira". Sadursme notikusi, automašīnas "Toyota" vadītājam ieskrienot "Opel Zafira", kas tobrīd stāvēja uz ceļa posma un grasījās veikt kreiso pagriezienu.

Šajā ceļu satiksmes negadījumā cieta "Toyota" pasažieris, kurš tika nogādāts ārstniecības iestādē. Policija izmeklē notikušā apstākļus.

Vakar plkst.18 Amatas novadā, Skujenes pagastā, autoceļa Garkalne-Alauksts 76.kilometrā, mopēda vadītājs nobrauca no ceļa braucamās daļas, iebrauca grāvī. Mopēda vadītājs guva miesas bojājumus un nogādāts medicīnas iestādē, kur noteikts 1,7 promiļu alkohola reibums. Policija skaidro notikušā apstākļus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu