Pārvērtības: Daigas dzīve pēc šova "Caur ērkšķiem uz..."

Gerda Pulkstene
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Sākoties jaunajai skandalozā kanāla "STV Pirmā!" šova "Caur ērkšķiem uz..." sezonai, "Egoiste" uz pārvērtībām aicināja trīs šova pirmās sezonas dāmas - kaislīgo Daigu, sirsnīgo Laimu un šarmanto Lindu. Pirmajā pārvērtību sērijā redzējām, kādas pārmaiņas un jaunas atziņas dzima divdesmit trīs gadus vecajai Laimai, tagad kārta noslēpumainajai tumšmatei Daigai!

Jauna, aktīva un sabiedriska darba meklējumos 

Lai gan atminamies, ka Daiga bija ļoti priecīga par darba vietu Dailes teātra kafejnīcā, šobrīd viņa tur vairs nestrādā un ikdiena paiet mājas vidē. "Esmu jauna darba meklējumos. Dzīvoju pagaidām mājās. Mierīgi pavadu savu laiku," stāsta tumšmatainā dalībniece. Kad jautājām, ko viņa labprāt vēlētos darīt, Daiga atbild: "Viennozīmīgi sabiedriskā sfēra - kafejnīca, restorāns, ēdnīca.

Tas, kas ir mans lauciņš, jo es cilvēkos un sabiedrībā jūtos kā zivs ūdenī. Kas nav monotoni un kur var, protams, nopelnīt."

Laime - tikšanās ar bērniem

Daiga mums stāsta, ka ir atsākusi tikties ar saviem bērniem, kas bija smagākā sāpe Daigai šova laikā.

"Tiekos ar bērniņiem. Viss ir pamazām sakārtojies - vēl jāatrisina līdz galam dzīvokļa jautājums, un tad jau drīz varēsim būt visi atkal kopā!" aizrautīgi stāsta Daiga. 

Attiecību statuss - brīva

Daiga šobrīd nav attiecībās. "Manas attiecības šobrīd ir izbeigušās - esam palikuši draugu līmenī. Vairs attiecību nav un arī nemeklēju. Pietiek,"  Daiga īsi atbild, un acīmredzot šī pieredze nav bijusi patīkama un atcerēties viņa to nevēlas.  

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šovs ir laba pieredze!

"Atskatoties uz šova laiku, esmu palikusi mierīgāka un nosvērtāka. Vairāk pārdomāju, ko  daru, - neskrienu ar galvu sienā.

Liels pluss ir šovs - tu vari sevi vairāk saprast, izprast. Esmu kļuvusi atvērtāka, varu pieiet pie cilvēkiem, parunāties, dot padomu kaut kādu vai iesaistīties situācijas risināšanā," par šovu Daiga var daudz runāt, un kopsummā šķiet, ka pieredze patiešām ir nākusi simpātiskajai sievietei tikai par labu. 

Kas pietrūkst visvairāk? "Mūsu šova sākuma, kad mēs iepazināmies, visas tās kopības sajūtas. Gribas visas tās meitenes satikt. Pabūt kopā - jā, pietrūkst kopā pabūšanas. Un, jā, intrigas, ka nāk jauna diena un tu nezini, kas būs."

Foto: STV

Jautājam, vai, zinot šova aizkulises, Daiga piekristu no jauna piedalīties. Viņa padomā un atbild: "Jā!"

"Domāju, ka piekristu. Tas ir interesanti, vērtīgi un emocijas, ko no malas nepaņemsi," atbild Daiga. 

DAIGAS FOTO NO ŠOVA "Caur ērkšķiem uz..."

Daiga bija atvērta jebkādām pārvērtībām, vienīgais, no kā viņa atturējās, ir nogriezt īsākas savas biezās matu cirtas. Tāpēc salona frizierēm radās citas radošas idejas, kā Daigu atklāt citā gaismā.

No Daigas tapa romantiskas dumpinieces tēls!

Tad skat, kas mums ar skaistumkopšanas salona "HAIRRIGA" komandu izdevās!

Foto: Jānis Škapars/TVNET
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Foto: Jānis Škapars/TVNET

SKATIES PĀRVĒRTĪBU PROCESU FOTOGALERIJĀ!

PĀRVĒRTĪBU GALAREZULTĀTS: PIRMS UN PĒC 

Foto: Jānis Škapars/TVNET
Foto: Jānis Škapars/TVNET

"Man ļoti patīk koptēls. Tas ir gan romantisks, gan arī tāds dumpiniecisks un draisks. Romantiskā kleita kopsummā ar baikera stila jaku man ir atklājums, bet kopā izskatās ļoti labi!" par savu izskatu stāsta Daiga. 

Kas tad bijis lielākais atklājums no meikapa? "Tumšās, akcentētās acis! Izskatos pēc Karmenas."

Jaunās sezonas "Caur ērkšķiem uz..." dalībniecēm Daiga novēl izturību, veiksmi un spēkus. Nepadoties - iet uz priekšu! Lai vai kas apkārt notiek - no sava mērķa neatkāpties!

DAIGA PĒC PĀRVĒRTĪBĀM

Noslēdzoties projektam, tā dalībniece saņēma burvīgas kosmētikas dāvanas no firmas «Algotherm», kā arī varēja baudīt vakariņas itāļu restorānā «Galleria D'arte».

Paldies visai projekta komandai - mūsu stāsta varones jau sen bija pelnījušas šādu palutināšanu!

  • Paldies skaistumkopšanas salonam «HAIRRIGA» par skaistajām pārvērtībām!
  • Īpaši meistarēm: Evitai Erdmanei, Zanei Neilandei, Ilutai Žoglai un Svetai Bobrikai!
  • Paldies televīzijas kanālam "STV Pirmā!" par sadarbību.
  • Paldies apģērbu veikalam «Monton» un "ENZO" par elegantajām kleitām un kostīmiem, kuros tērpām un fotografējām mūsu pārvērtību varones.
  • Paldies itāļu restorānam «Galleria D'arte» par viesmīlību un gardajām vakariņām.
  • Paldies  «Algotherm» un "SexyStyle" par fantastiskajām dāvanām.
  • Paldies modes un izklaides centra «Rīga Plaza» vadībai par sadarbību.
  • Jau nākamnedēļ iepazīsim nākamo projekta "Pārvērtības: dzīve pēc šova "Caur ērkšķiem uz..."" dalībnieci
Foto: TVNET
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu